Hassas Cildinize Nazik Bir Dokunuş
Tonik 3, hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahiptir. İçeriğindeki astrenjan (damar büzücü) özelliğe sahip bitki özleri, cildinizdeki kılcal damar görünümünün hafiflemesine ve kızarıklığın azalmasına yardımcı olur. Günlük bakım toniği olarak kullanılabilen bu ürün, cildinizi rahatlatır, nemlendirir ve daha etkili bir cilt bakımına hazırlar. Alkol ve parfüm içermeyen nazik yapısıyla her gün güvenle kullanılabilir.
✅ Kızarıklık ve Hassasiyeti Azalmasına Yardımcı: Bitki özleriyle cildinizi ferahlatır ve kızarıklığın hafiflemesine yardımcı olur.
✅ Cildi Rahatlatır ve Hazırlar: Aloe vera ve papatyanın rahatlatıcı etkisiyle cildinizi ferahlatır ve sonraki bakımlar için h Devamını Göster